Åbent Hus

 

Strålebehandlingen og

Radiofysisk Laboratorium

Odense Universitetshospital

                                                                           

Lørdag den 29. sep­tember 2001

 

 

Program for de enkelte faggrupper efter frokost

 

Fysikere

Der vil være demonstration af afdelingens udstyr samt firmaprodukter fra Siemens, Par Scientific, Planet Medical/PTW og Elekta.

 

Man er velkommen til at gå frit omkring i afdelingen, men på følgende tidspunkter vil der starte en officiel demonstration

 

13.15   CT-simulering (CT-simulator, Radiofysisk Laboratorium)

PTW måleudstyr (Accelerator 4, Strålebehandlingen)

Nucletron PDR Afterloading (Dosisplan, Radiofysisk Laboratorium)

14.00   ADAC dosisplanlægning (Dosisplan, Radiofysisk Laboratorium)

Primus accelerator (Accelerator 2, Strålebehandlingen)

 

Sygeplejersker

Vi mødes igen i Emil Aarestrup Auditoriet, hvor hvert enkelt center kom­m er med et indlæg af et kvarters varighed. Indlægget vil omhandle nye eller igangværende tiltag/projekter indenfor vores fag/arbejdsområde.

 

Radiografer/fixpersonale

Arrangementet vil indeholde en fremvisning af CT-simulatoren. Samtidig vil vi gennemgå og demonstrere forløbet af en CT-simulering og den efterfølgende dosisplanlægning. Bagefter vil der være mulighed for en uformel snak og udveksling af faglige erfaringer indenfor vort område.

 

Teknikere

Vi mødes i Strålebehandlingens kaffestue (ved elektroniklab 1) til en generel snak samt orientering fra de enkelte afdelinger.

 

Sekretærer

Rundvisning i Strålebehandlingen og Radiofysisk Laboratorium samt en mindre rundvisning på afdeling R. Demonstration af Lantis booking. Snak om sekretærens funktioner/arbejdsopgaver i de forskellige centre.

 

 

Tilbage